VIDEO Cum arată varianta arabă a unei artiste din România. Asemănarea este izbitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto/video Freedom Station
Foto/video Freedom Station

Artista buzoiană Bianca Mihai a avut şansa să găsească la mii de kilometri distanţă, în Dubai, o tânără care-i seamănă leit, dar cu care are şi obiceiuri comune. Până şi rudele fetelor au fost păcălite de asemănare. Bianca şi Lana s-au întâlnit, iar momentul a fost unic pentru amândouă.

Bianca Mihai este cunoscută în întreaga ţară în urma concursurilor de interpretare la care a participat. Recent, buzoianca a avut parte de experienţa vieţii ei. 

A descoperit că undeva, în lume, există o adolescentă care are exact aceleaşi trăsături cu ale ei şi seamănă de parcă ar fi gemene. 

Varianta arabă a buzoiencei se numeşte Lana, este pe jumătate de origine palestiniană, jumătate siriană, dar locuieşte în Dubai. 

Descoperirea a fost făcută de prietena artistei, jurnalista Alexandra Danciu, după ce a văzut un tutorial de make-up în care apărea tânăra din Peninsula Arabă.

Iniţial, Bianca a fost speriată să descopere că la mii de kilometri distanţă există un străin care are aceeaşi înfăţişare ca şi ea. A început să îi scrie şi a primit foarte repede şi un răspuns. Astfel, între Bianca şi Lana s-a legat o prietenie strânsă.

Chiar şi părinţii Lanei au rămas uimiţi de asemănare şi le-a fost greu să facă diferenţa între cele două adolescente cu privire pătrunzătoare. În cele din urmă, cu sprijinul Alexandrei Danciu, prin Freedom Station, cele două fete au reuşit să se întâlnească în Dubai.  

Bianca şi Lana vorbesc foarte des şi în fiecare zi descoperă lucruri comune. Lana îşi doreşte să viziteze România şi să petreacă împreună cu Bianca cât mai mult timp. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite