VIDEO Controale la intrările în Buzău, pentru depistarea şoferilor şi călătorilor care nu poartă mască de protecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Au fost filtre ale Poliţiei Rutiere, în această dimineaţă, la toate intrările în municipiul Buzău. Zeci de autoturisme, autobuze, microbuze şi dube pentru marfă au fost verificate de poliţişti. Agenţii au depistat un număr mare de călători care nu purtau masca de protecţie.

IPJ Buzău a declanşat, vineri dimineaţă, o amplă acţiune de verificare pe linia transportului de persoane. 

Aceasta a urmărit respectarea măsurilor de protecţie sanitară, în vederea prevenirii şi limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2, dar şi pentru prevenirea şi combaterea oricăror alte ilegalităţi în domeniu.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au oprit pentru control, în special, autobuzele şi microbuzele folosite pentru transportul persoanelor. Agenţii le-au recomandat tuturor să se protejeze pentru a limita astfel răspândirea coronavirusului.  

Poliţiştii spun că au depistat foarte mulţi călători care nu purtau masca de protecţie. „Am avut surpriza de a găsi persoane care nu poartă mască de protecţie şi chiar şi unii conducători auto care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat cms. şef Silviu Dinu, şeful Servicului Rutier din cadrul IPJ Buzău.

Astfel de controale în trafic vor continua şi în perioada următoare, cu scopul de a monitoriza respectarea normelor de sănătate publică pe timp de pandemie.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite