VIDEO Consilierul personal al lui Radu Berceanu a provocat un accident în lanţ, la Buzău. Patru maşini au fost avariate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Theodor Postelnicu a provocat un accident în urma căruia patru maşini au fost avariate iar soţia, Valentina Postelnicu, jurnalist la Mediafax, şi fiul lor în vârstă de numai şase luni au ajuns la spital. Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 2 B, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Cilibia.

Consilierul personal al lui Radu Berceanu, Theodor Postelnicu, venea de la Bucureşti şi se îndrepta către Făurei, unde se aflau părinţii soţiei sale. La un moment dat, din cauza ceţei, nu a observat maşinile oprite la trecerea la nivel cu calea ferată şi a intrat în plin în ele.

"Potrivit primelor cercetări, vinovat de producerea accidentului este şoferul Matizului care nu a adaptat viteza la carosabilul umed şi a intrat în coliziune cu celelalte autoturisme care staţionau. Trebuie să menţionăm faptul că, din cauza ceţei vizibilitatea era foarte redusă", ne-a declarat agentul şef Sorin Vişan, de la IPJ Buzău.

image

Potrivit martorilor şoferul circula cu viteză foarte mare, a lovit un taxi, acesta la rândul său a fost proiectat într-o altă maşină care s-a oprit în spatele primului autoturism din coloană.

"Ne-am speriat îngrozitor pentru că am simţit dintr-o dată lovitura. Iniţial nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat dar când am coborât am văzut celelalte trei maşini în spatele nostru lovite", ne-a declarat Petru Coman, şoferul primei maşini din coloană.

În urma impactului deosebit de violent, cele patru maşini au fost grav avariate iar Theodor Postelnicu şi soţia sa au fost răniţi şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Copilul celor doi, în vârstă de şase luni, a scăpat fără nicio zgârietură pentru că era bine prins în scaunul în care stătea dar cu toate acestea a fost şi el transportat la spital pentru investigaţii.

"După accident l-am văzut pe şofer că striga, a luat copilul şi mi l-a dat mie în braţe şi apoi s-a chuit să îşi scoată soţia care era destul de grav rănită din maşină", ne-a declarat Daniela Coman, martor la accident.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite