VIDEO Băieţii de cartier, obligaţi de poliţişti să măture cojile de seminţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

A sosit vacanţa şi odată cu ea au apărut şi grupurile de tineri care îşi petrec serile în zona parcurilor şi blocurilor din municipiu. Puştii din găştile de cartier fac galăgie şi îi deranjează pe locatari, iar alţii fac mizerie acolo unde îşi dau întâlnire. Surprinşi de poliţiştii locali, adolescenţii au primit amenzi dar şi pedeapsa de a mătura cojile de seminţe şi ambalajele din jurul lor.

Odată cu vacanţa, tot mai multe grupuri de tineri apar în zonele parcurilor, ori în cartiere. De multe ori, aceştia fac gălăgie şi mizerie în locurile în care se întâlnesc, spre nemulţumirea locatarilor din zonă. Poliţiştii locali au acţionat noaptea trecută pentru a-i identifica pe aceşti tineri.

În unele dintre cazuri, unde s-a constatat că tinerii au făcut mizerie, au fost obligaţi de poliţişti să cureţe. Nu puţine au fost situaţiile în care tinerii, înarmaţi cu mături, au strâns cojile de seminţe, ori ambalajele aruncate la întâmplare.

Poliţiştii locali dau asigurări că vor continua seria acestor acţiuni pentru descurajarea celor care deranjează liniştea şi ordinea publică.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite