UPDATE Tragedie în casa pictorului buzoian Octavian Teodorescu. Doi bărbaţi au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon iar o femeie este în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au murit şi o femeie se zbate între viaţă şi moarte după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Potrivit proprietarului casei în care s-a petrecut tragedia, chiriaşul acoperise gura de aerisire a sobei ca să se încălzească mai repede în camer.

Doi bărbaţi de 43, respectiv 44 de ani, au fost găsiţi morţi în această dimineaţă în casa în care unul dintre ei locuia cu chirie. O femeie de 42 de ani, care a înnoptat în aceeaşi încăpere, a fost transportată în stare gravă la spital dar medicii sunt rezervaţi cu privire la evoluţia stării sale de sănătate.

Marius Bogdan avea 43 de ani şi locuia cu chirie pe strada Gheorghe Sion, în casa urmaşilor cunoscutului pictor Octavian Teodorescu. Ieri la prânz au venit în vizită la el doi prieteni, Denisa Poncea, de 43 de ani, împreună cu un bărbat care se presupune că era concubinul ei.

"Cei doi au venit în vizită şi au înnoptat în camera în care stătea cu chirie Marius Bogdan. I-am lăsat să stea de vorbă, nu m-am băgat peste ei. Eu ştiu că el când făcea focul, acoperea aerisirea de la sobă cu o tablă ca să se încălzească mai repede în casă. Coşurile erau curaţate recent", ne-a declarat Sandu Teodorescu, unul dintre proprietarii locuinţei.

În această dimineaţă, în jurul orei 5.00, colegul unuia dintre proprietari a venit să îl ia pe acesta la serviciu. A vrut să ceară o ţigară chiriaşului şi a intrat la el în cameră.

"Eu venisem să îl iau pe Sandu la muncă. Am vrut să îi cer o ţigară chiriaşului şi am bătut la el la uşă. Când am văzut că nu răspunde nimeni, am intrat şi i-am găsit pe ei jos şi femeia în pat încă respirând", ne-a declarat Valentin Manolache, cel care i-a găsit morţi pe cei doi bărbaţi.

Femeia a fost transportată de urgenţă la spital dar medicii spun că starea sa este foarte gravă.

"A fost adusă în stare de comă, intoxicată cu monoxid de carbon. Starea sa este foarte gravă, suntem rezervaţi în privinţa evoluţiei stării sale ulterioare", a declarat medicul Bogdan Cojocaru.

Potrivit anchetatorilor, cadavrele celor doi bărbaţi nu prezentau urme de violenţă, iar cauza probabilă a morţii celor doi pare a fi intoxicarea cu monoxid de carbon. Soba cu care se încălzeau avea gurile de evacuare blocate şi gazele rezultate în urma arderii combustibilului au fost evacuate în cameră.

Este al treilea caz de intoxicare cu monoxid de carbon în mai puţin de o săptămână în municipiul Buzău, fiecare soldat cu câte doi morţi. Citiţi aici detalii despre aceste cazuri:

Un administrator de bloc şi concubina lui au fost găsiţi morţi în casă

Buzău: Mamă şi fiu, găsiţi morţi în casă

UPDATE Mama şi fiul de pe strada Păcii au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon

Mărturii: Tragedia în cazul buzoienilor intoxicaţi cu monoxid putea fi una de proporţii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite