Un bărbat şi fiica sa, răniţi în accidente, au fost învăţaţi de poliţişti cum să fie mai grijulii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Doi localnici din comuna buzoiană Râmnicelu, tată şi fiică, abia vindecaţi după accidentele rutiere suferite, au primit din nou vizita unor poliţişti. Şi nu pentru a lămuri cum au ajuns victime ale evenimentelor rutiere, ci ca să primească sfaturi şi câteva cadouri.

Alegerea familiei din Râmnicelu pentru campania „Viaţa este în mâinile tale”, derulată de Poliţia Română, nu a fost întâmplătoare. 

Doi dintre membrii familiei, Ion şi Alexandra, tată şi fiică, au fost de curând victime ale unor accidente rutiere distincte. 

Tatăl a fost lovit de o maşină în timp ce se deplasa pe bicicletă pe şoseaua naţională care străbate localitatea. Mai târziu, fiica sa a avut parte de un necaz asemănător, însă în calitate de pieton.

Cele două evenimente rutiere au provocat nu numai suferinţa fizică a răniţilor, ci şi o adâncire a problemelor din familie. Asta, deoarece Ion şi Alexandra sunt cei care se ocupă de îngrijirea unei mame bolnave şi a unui frate mai mic.

Oaspeţii din Poliţie le-au reamintit celor doi că cei mai grijulii cu siguranţa lor trebuie să fie ei înşişi, să fie prudenţi, precauţi, chiar şi atunci când se află în postura participantului la trafic care are prioritate de trecere.

La final, poliţiştii rutieri şi de la Secţia de poliţie rurală Râmnicelu le-au lăsat celor doi câteva cadouri şi pliante cu recomandări.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite