Poliţişti răniţi în timp ce aplanau un scandal. O femeie agresată de soţ ceruse ajutor prin apel la 112 VIDEO

0
0
Poliţiştii au fost aplaudaţi de colegii din IPJ
Poliţiştii au fost aplaudaţi de colegii din IPJ

Doi poliţişti au fost răniţi în timp ce încercau să separe de familie un bărbat extrem de agresiv. Femeia şi cei doi copii, din Lipia, erau în pericol întrucât soţul său devenise extrem de violent.

După apelul la 112, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie format din doi agenţi, pentru a verifica cele semnalate. 

Astfel, la imobilul indicat a fost identificată apelanta, o femei, de 43 de ani şi soţul acesteia, un bărbat de 49 de ani.

Bărbatul a continuat să fie agresiv şi după sosirea poliţiştilor. Acesta a început să-i lovească şi pe poliţiştii care încercau să îl imobilizeze.

“Prin utilizarea mijloacelor din dotare, cei doi poliţişti l-au imobilizat pe agresor. În momentul intervenţiei pentru aplanarea conflictului, poliţiştii au suferit leziuni la nivelul membrelor, fiindu-le acordate îngrijiri medicale. În sprijin, la faţa locului, au sosit imediat alte două echipaje de poliţie, în vederea înlăturării oricărei stări de pericol”, a transmis IPJ Buzău.

Agresorul a fost imobiliat şi condus la Poliţie, fiind arestat ulterior pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ultraj. 

Pe 1 Decembrie, imediat după terminarea paradei de pe Calea Eroilor, poliţiştii buzoieni au decis să-şi arate solidaritate faţă de cei doi colegi răniţi în timpul intervenţiei de seara trecută.

În curtea IPJ Buzău, comandantul Inspectoratului de Poliţie, alături de ceilalţi poliţişti, i-au aplaudat pe cei doi agenţi şi le-au mulţumit pentru modul în care îşi fac datoria.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

Mai multe - Buzău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite