Un bărbat s-a ales cu pagubă uriaşă în contul bancar, din cauza unei gafe. O fostă colegă i-a luat banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă adevarul.ro
Arhivă adevarul.ro

O buzoiancă a cumpărat produse alimentare şi industriale printr-o firmă de livrare rapidă, cu ajutorul datelor de pe cardul unui fost coleg. În patru zile, femeia a cheltuit peste 5.000 de lei, iar păgubitul a constatat dispariţia banilor din cont după ce i-a sosit somaţie de la bancă pentru neplata unor dobânzi.

În urma sesizării depuse de titularul contului din care dispăruseră banii, poliţiştii au început o anchetă şi au descoperit că o femeie este principalul bănuit în cazul infracţiunii de efectuare a unor operaţiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată. 

În perioada cuprinsă între zilele de 4 şi 7 martie, buzoianca în vârstă de 37 de ani a efectuat peste 30 de plăţi electronice către un comerciant de livrare rapidă, din contul bărbatului în vârstă de 30 de ani. 

La sfârşitul anului trecut, femeia introdusese în propriul telefon datele cardului bancar al colegului ei, colaborator într-un proiect de scurtă durată, pentru a comanda mâncare printr-o firmă de livrare rapidă. 

În martie 2022, după ce a observat că informaţiile privind contul bancar al fostului ei coleg sunt încă în telefon, buzoianca a reluat comenzile, atât pentru mâncare, cât şi pentru produse industriale. 

În patru zile, au fost efectuate peste 30 de comenzi, prejudiciul fiind estimat la peste 5.000 de lei. În urma acestei fapte, buzoianca s-a ales cu dosar penal. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a bănuitei.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite