Trei autoturisme au fost avariate de un copac rupt în timpul furtunii de duminică după-amiază VIDEO

0
Publicat:

Mai mulți cetățeni și-au găsit mașinile distruse în parcare, duminică după-amiază, în municipiul Buzău. Din cauza rafalelor de vânt și a ploii tirențiale, un copac s-a rupt și a căzut peste trei autoturisme din cartierul Micro 14.

Autoturismele se aflau parcate în momentul ruperii copacului, astfel că nu au fost înregistrate victime. La fața locului au intervenit cinci subofițeri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău cu o autospecială pentru a înlătura copacul de pe mașinile avariate.

Pompierii de la ISU Buzău au fost solicitați, duminică după-amiază, în mai multe situații de urgență pe durata codurilor galbene și portocalii. În comuna Săgeata, sat Dâmbroca, trei case au fost inundate, iar în Stăncești, comuna Vadu Pașii, șase gospodării au fost afectate de inundații.

De asemenea, mai multe străzi din municipiul Buzău au fost acoperite de apă, îngreunând traficul, iar în câteva locuri șuvoiul a pătruns în gospodării. Pe strada Viilor, două case au fost inundate, iar echipajele de la ISU Buzău au fost chemate să intervină.

Imagini din Dâmbroca. SURSA Prefectura Buzău
Imagini din Dâmbroca. SURSA Prefectura Buzău

Meteorologii au emis o avertizare Cod Portocaliu pentru județul Buzău, valabilă  până aproape de ora 20.00. În perioada vizată, au fost înregistrate averse torențiale care au depășit 40 de litri pe metrul pătrat în estul județului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite