Tâlhar prins la Râmnicu Sărat în timp ce încerca să vândă prada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorul unei tâlhării a fost prins de poliţiştii din Râmnicu Sărat la o zi după comiterea infracţiunii. Tânărul în vârstă de 25 de ani, din Topliceni, a atras atenţia echipajelor de ordine publică pentru că insista să vândă, în centrul oraşului, o bijuterie din aur.

Tânărul a fost prins de poliţişti, pe 29 iulie, în jurul orei 17.00, în timp ce încerca să valorifice un lanţ de aur. La anchetă s-a stabilit că bijuteria îi fusese smulsă, în ziua precedentă, unui râmnicean de 51 de ani.

Fapta a fost sesizată Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat în ziua de 29 iulie, în jurul orei 12.00, când persoana vătămată a formulat o plângere.

Pe parcursul investigaţiilor s-a stabilit că tânărul i-a luat bărbatului de 51 de ani şi un telefon mobil şi mai multe chei pe care acesta le avea asupra sa.

Poliţiştii l-au condus pe suspect la sediul poliţiei, ulterior împotriva lui fiind luată măsura reţinerii sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria locală.

Prejudiciul, estimat la 3.900 lei, a fost recuperat în proporţie de 75%.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri