Sală de sport cu patinoar la subsol, construită în Buzău prin Compania Naţională de Investiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali au aprobat studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru construirea la Buzău a uneia dintre cele mai moderne săli de sport din ţară. Dispare, în schimb, ştrandul din Parcul Tineretului.

Compania Naţională de Investiţii ar urma să finanţeze ridicarea unui complex multifuncţional în valoare de peste 18 milioane de euro. 

Proiectul a fost aprobat cu majoritatea voturilor, aleşii din opoziţie ţinând să accentueze faptul că investiţia se realizează din fonduri guvernamentale.

Potrivit studiului de fezabilitate, sala de sport multifuncţională va avea o capacitate de 4.000 de locuri, iar la subsolul contructiei va fi amenajat un patinoar prevăzut cu 1.500 de locuri.

În complexul sportiv desfăşurat pe o suprafaţă de aproape 24.000 de mp. vor fi disponibile terenuri de handbal, baschet, futsal, tenis de câmp, volei, gimnastică şi de badminton.

Valoarea proiectului a fost estimată la aproape 84 de milioane de lei iar durata de realizare este de doi ani. Studiul prevede dezafectarea strandului din Parcul Tineretului, pentru a permite construcţia sălii în zonă. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite