Roxana Istrate, sportivul anului 2012 în judeţul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătoarea de tenis Roxana Istrate este cel mai bun sportiv buzoian al anului                        FOTO: Arhivă
Jucătoarea de tenis Roxana Istrate este cel mai bun sportiv buzoian al anului                        FOTO: Arhivă

Joi seară, a avut loc Gala Sportului Buzoian 2012, eveniment organizat la fiecare sfârşit de an de Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport. „Cel mai bun sportiv buzoian” în 2012 a fost desemnată jucătoarea de tenis Roxana Istrate.

Roxana Istrate, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Municipal Buzău şi componentă a lotului naţional de juniori, a obţinut cel mai mare punctaj, fiind la mare distranţă de treapta a doua a podiumului, ocupată de Ovidiu Ionescu, tot un jucător de tenis de masă. 

Locul al III-lea a revenit atletei Adelina Panaet, cea care, la ediţia de anul trecut a galei, a fost desemnată cea mai bună sportivă a judeţului.

Primele trei locuri din „Top 10 sportivi buzoieni” în 2012 al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Buzău a coincis cu cel CSM Buzău, pe primele trei poziţii aflându-se, în ordinea din clasament, Roxana Istrate, Ovidiu Ionescu, respectiv Adelina Panaet.

Alţi sportivi în top 10 au fost Claudiu Bîscă (ateltism), Gabriela Dincă (box), Bogdan Bălăşoiu (atletism), Theodor Frîncu (volei), Alexandru Coman (lipte libere), Constantin Cioti (tenis de masă) şi Alina Doagă (box). 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite