Poliţia din toată ţara caută un bărbat din Buzău, dispărut de acasă, de la Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Barac este dispărut de o lună de acasă
Dumitru Barac este dispărut de o lună de acasă

S-a împlinit o lună de când buzoianul Dumitru Barac, de 43 de ani, din comuna Ţinteşti, a fost declarat dispărut, de familie. Înainte să iasă pentru ultima oară pe uşă, bărbatul le-a spus celor din familie că merge la fosta soţie, cu care se afla în proces de divorţ. Cazul a ajuns şi în atenţia Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău.

Dumitru Barac a plecat de acasă, din satul Pogonele, pe 22 decembrie 2014 iar înainte le-a spus rudelor că vorbise la telefon cu fosta soţie cu care era în proces de divorţ şi stabiliseră să se împace. 

Din păcate, el nu a mai ajuns la femeia care locuia la doar două uliţe distanţă. De atunci, nimeni nu l-a mai văzut iar rudele au decis să-l declare dispărut pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun. 

Dumitru Barac şi fosta sa soţie au împreună doi copii minori. Este în divorţ cu soţia iar în ultima perioadă el a locuit la părinţii lui iar ea la ai ei, împreună cu cei doi copii. Am anuntat poliţia, au venit, au luat o fotografie cu el şi o şapcă dar până acum nu avem nicio veste. Am sunat majoritatea rudelor, inclusiv pe soţia, dar nimeni nu ştie nimic. El nu avea telefon mobil. Am ajuns să ne gândim la ce e mai rău”, ne-a declarat Ionuţ Tudor, cumnatul dispărutului.

Cazul a ajuns în atenţia Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău, care este în curs de cercetare. “Având în vedere intervalul de timp de la dispariţia sa şi până la sesizarea dispariţiei, la solicitarea IPJ Buzău, bărbatul din Ţinteşti a fost dat în urmărire la nivel naţional, semnalmentele sale fiind comunicate Dispeceratului de Siguranţă Publică. Totodată, poliţiştii continuă acţiunile ce se impun în vederea găsirii lui”, a declarat comisar şef Florina Crucianu. 

Cine l-a văzut pe bărbatul din fotografie este rugat să sune la 112 sau să anunţe Poliţia.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite