PMP Buzău o vrea pe Elena Udrea candidat la Preşedinţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia judeţeană Buzău a Partidului Mişcarea Populară va susţine candidatura Elenei Udrea la prezidenţiale, dacă marţi, în şedinţa Colegiului Director a partidului, va fi luată în calcul schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu.

Liderul PMP Buzău, avocatul Nicu Cristian, spune că Elena Udrea ar putea atrage mai mulţi votanţi decât o poate face actualul candidat al partidului la Preşedinţie.

”Ca impact în rândul alegătorilor, candidatura Elenei Udrea ar fi mai eficientă pentru partid. După semnalele din teritoriu, candidatura Elenei Udrea e mai potrivită. Diaconescu nu atrage votanţi dinspre PDL, ceea ce Udrea poate face. Poate atrage mare parte din votanţii PDL, plus dintre nehotărâţi. Am discutat cu presedinţii organizaţiilor din teritoriu şi opinia lor e în acest sens: dacă marţi se pune în discuţie candidatura lui Udrea o vom susţine fără rezerve”, a declarat Nicu Cristian, liderul PMP Buzău.

Organizaţia pe care o conduce avocatul Nicu Cristian a reuşit să strângă în jur de 820 de semnături din totalul de 7.100 care trebuie colectate, el susţinând că actualul candidat PMP la prezidenţiale, Cristian Diaconescu, ”suferă la capitolul notorietate”.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite