Percheziţii şi arestări, în cazul unui furt dintr-o locuinţă din Râmnicu Sărat. Hoţii au dispărut cu zeci de mii de euro VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Doi tineri din Focşani, de 22 şi 25 de ani, sunt autorii unei spargeri la un imobil din Râmnicu Sărat, săvârşit în noaptea de 27 spre 28 august. Ei au pătruns în casă prin forţarea uşii şi au sustras 27.000 de euro şi un lănţişor din aur.

În ziua de 16 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, la imobilele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunii de furt.

În urma administrării probatoriului, faţă de cei doi tineri din Focşani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

VIDEO AICI

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat. La activităţi, poliţiştii buzoieni de investigaţii criminale au fost ajutaţi şi de colegi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite