Percheziţii la domiciliile a doi tineri din Merei. Furau din casele de vacanţă din Sărata Monteoru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Secţiei 6 din Merei, susţinuţi de o grupă de „mascaţi”, au efectuat ieri percheziţii domiciliare la locuinţele a doi tineri din satul Valea Puţului, suspectaţi de comiterea mai multor furturi. Poliţiştii au găsit în casele acestora un calorifer electric, DVD-uri, bormaşini, motocositoare, flexuri şi multe alte obiecte furate în ultimii doi ani.

Cei doi tineri, în vârstă de 28, respectiv 26 de ani, au fost conduşi la sediul Poliţiei. Ei sunt suspectaţi că, în perioada aprilie 2011 – ianuarie 2013, au pătruns prin efracţie în opt case de vacanţă din localitatea Sărata Monteoru şi au sustras bunuri electrice, electrocasnice şi de uz gospodăresc. Prejudiciul total este estimat la 26.900 de lei.

Faptele figurau în evidenţe cu autori necunoscuţi. Poliţiştii au recuperat peste 60% din bunurile reclamate ca fiind sustrase. 

Împotriva celor doi suspecţi a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Poliţiştii continuă cercetările, în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite