Pensionari terorizaţi de găştile de cartier. „Pe vecinul l-au gazat în lift. A scăpat ca prin minune!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa informatiabuzaului.ro
Sursa informatiabuzaului.ro

Un pensionar din cartierul buzoian Micro 14 a trecut prin clipe de coşmar în cabina unui lift. Bărbatul a fost pe punctul de a se sufoca, după ce câţiva golani au pulverizat spray iritant şi apoi i-au blocat uşa. Doar o minune a făcut ca bătrânul să scape nevătămat, scrie o publicaţie locală.

Potrivit informatiabuzaului.ro, incidentul s-a petrecut, zilele trecute, după lăsarea întunericului.

Bărbatul ar fi fost pândit de membrii unei găşti care îşi face veacul în blocul 41, chiar în centrul cartierului Micro 14.

Scandalagiii l-au atacat pe bătrăn cu spray iritant în momentul în care acesta a urcat în lift.

Pensionarul povesteşte că după atac abia a reuşit să ajungă acasă. ”Nu apucasem să apăs butonul la lift, când s-a deschis uşa şi mi-au dat cu spray. Am crezut că nu mai scap, nu mai puteam respira după ce au pulverizat gaz iritant”, a relatat victima.

Pensionarul spune că teribiliştii i-au trântit uşa în nas, după care a fost găsit de vecini şi ajutat să ajungă în casă. 

„Putea să moară în urma acestui atac”

Vecinii victimei sunt revoltaţi de ce se întâmplă în blocul lor şi spun că nu mai au speranţe să fie apăraţi de cineva.

”Acest domn putea să moară în urma acestui atac. De frica acestor derbedei, toţi se tem şi nu mai spun nimic”, se plânge o altă locatară.

Victima nu a depus plângere la poliţie, de frica golanilor din cartier.

”Au ajuns să-ţi râdă în nas şi să te ameninţe cu tot felul, iar noi ne-am obişnuit. Mie mi-au furat brăduţii din faţa geamului şi în loc să-i caute, poliţiştii au facut misto de noi şi au zis că îi vor prinde când o să le aducem imagini de pe camere”, povesteşte un alt vecin.

Preşedintele Asociaţiei de Proprietari din Blocul 41 spune că golanii scăpaţi de sub control sunt din ce în ce mai obraznici, scrie informaiiabuzaului.ro.

”Săptămâna aceasta ne-au spart geamul de la intrare pentru că nu aveau cartelă la interfon, să intre în bloc să stea la căldură ca să bea şi să fumeze. Dacă am chemat poliţia ne-au spus că nu este treaba lor ci a primăriei”, a declarat Gheorghe Bălăşoiu, preşedintele Asociaţiei de Proprietari.

BuzăuPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite