Parcul din centrul municipiului Râmnicu Sărat a fost vandalizat azi-noapte. Poliţia îi caută pe autori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcul central din Râmnicu Sărat a fost vandalizat, noaptea trecută, după ce abia fusese amenajat. Persoane necunoscute au distrus unul dintre coşurile gigant pline de flori şi au rupt mai multe bănci şi coşuri de gunoi. Conducerea Administraţiei Domeniului Public a făcut deja o sesizare la poliţie, pentru a da de răufăcători, iar autorităţile spun că vor pune pază la parc şi pe timpul nopţii.

Huliganii au rupt au distrus un coş de flori, băncile din zona meselor de şah şi au rupt mai multe coşuri de gunoi. Conducerea Poliţiei Locale susţine că are patrule în zona Parcului central, însă acestea trebuie să acopere o arie mare. În plus, nu stau de paza doar la un singur obiectiv. Conducerea Administratiei Domeniului Public a făcut deja o sesizare la poliţie pentru a da de urmele răufăcătorilor. 

Nu este pentru prima dată când la Râmnicu Sărat se întâmplă un astfel de eveniment. În ultimii ani, au fost furate flori din parcuri, au fost distruse bănci, însă aproape de fiecare dată poliţiştii au dat de urmele celor care au vandalizat zonele verzi. 

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri