Olimpia Rm. Sărat, câştigătoarea ediţiei 2015 a Supercupei Buzăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Olimpia Râmnicu Sărat a cucerit, aseară, Supercupa Buzăului. Gruparea nou-promovată în Liga a III-a a trecut cu scorul de 3 – 0 de formaţia ASC Săgeata, prin reuşitele lui Vişan, de două ori, şi Ceauşel. Partida s-a jucat la Buzău, pe stadionul Cornel Negoescu.

Iniţial, Supercupa Buzăului la fotbal ar fi trebuit să pună faţă în faţă campioana judeţului, Olimpia Rm. Sărat, şi câştigătoarea Cupei, faza judeţeană, FC Puieşti. Ieri dimineaţă însă, conducerea clubului FC Puieşti a trimis o adresă oficială către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău, în care invoca imposibilitatea disputării acestei partide din cauza problemelor de efectiv. În aceste condiţii, responsabilii AJF Buzău au decis ca FC Puieşti să fie înlocuită de finalistă, ASC Săgeata.

Meciul Olimpia Rm. Sărat - Săgeata s-a disputat pe terenul sintetic din vecinătatea stadionului Gloria. Meciul a fost controlat din primul până în ultimul minut de fotbaliştii râmniceni. Cele trei goluri au fost marcate de către Vişan, care a reuşit o dublă, şi Ceauşel. 

Pe lângă caracterul semi-oficial al finalei Supercupei Buzăului, partida de ieri a constituit şi un excelent prilej de pregătire pentru gruparea râmniceană înainte de startul campionatului. Liga a III-a la fotbal va debuta vinerea viitoare, cand Olimpia va întâlni formaţia Petrotub Roman.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri