Motivul pentru care unul dintre subprefecţii Buzăului a decis să renunţe la funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Holban se dedică afacerilor
Holban se dedică afacerilor

Viorel Holban (PNL), unul dintre cei doi subprefecţi ai judeţului Buzău, şi-a anunţat demisia, vineri, din funcţia pe care a deţinut-o timp de opt luni. Decizia va fi analizată de Guvern, în următoarea şedinţă. Liberalul vrea mai mult timp pentru proiectele personale şi activitatea politică.

În cadrul unei conferinţe de presă, râmniceanul Viorel Holban a ţinut să transmită câteva dintre exprienţele trăite în mandatul său în calitatea de subprefect. 

De departe, spune el, gestionarea valului 4 al pandemiei de Covid-19 a fost misiunea cea mai solicitantă.

Totodată, Viorel Holban declară că a reuşit ca, în scurtul său mandat la conducerea Prefecturii Buzău, să îmbunătăţească simţitor activitatea Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto. 

Tot la capitolul reuşite, spune Viorel Holban, este şi activitatea în ceea ce priveşte retrocedările pe Legea Fondului Funciar.  

Viorel Holban a dezvăluit că a renunţat la funcţia din prefectură pentru a se implica mai mult în proiecte personale, în calitate de om de afaceri, dar îşi va continua activitatea politică în cadrul Partidului Naţional Liberal. 

Încă nu se ştie cine îi va locul în funcţia de subprefect, însă Viorel Holban îşi doreşte ca cel care va fi numit în această postură să fie tot din Râmnicu Sărat. 

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite