Meci de handbal reprogramat, după ce jucătoarele din Buzău nu au putut afectua deplasarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost amânat primul meci oficial din noul an pe care Handbal Municipal Buzău ar fi trebuit să-l dispute, miercuri după-amiază, în Capitală, împotriva Ştiinţei Bucureşti. Din cauza condiţiilor meteo precare şi a drumurilor închise, echipa buzoiană nu a putut face deplasarea la Bucureşti, astfel că meciul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară. Primul meci al anului pentru formaţia buzoiană va avea loc duminică, pe teren propriu.

Codul portocaliu de ninsoare şi viscol a amânat primul meci al anului 2017 pentru Handbal Municipal Buzău. Gruparea feminină de handbal din Buzău ar fi trebuit să joace miercuri, de la ora 16.00, împotriva formaţiei Ştiinţa Bucureşti. Pentru că toate şoselele dintre Buzău şi Bucureşti au fost închise traficului rutier până după orele prânzului, s-a luat decizia ca meciul contând pentru etapa a 10-a a Diviziei A să fie reprogramat pentru o dată ulterioară.

Astfel, Handbal Municipal Buzău va juca primul meci din 2017 duminică după-amiază, la Sala Sporturilor. Adversar va fi tot o echipă din Capitală, CSM 2 Bucureşti. Partida va începe la ora 16.00 iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite