Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, după apariţia imaginilor obscene cu primarul Buzăului: „Garantez că nu există nici un fel de filmare cu mine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD Buzău, reacţionează la două zile după apariţia în spaţiul public a unui filmuleţ menit să-l compromită pe edilul municipiului, Constantin Boşcodeală. El spune că menţionarea sa la finalul montajului pare a fi un şantaj, drept pentru care se va adresa instituţiilor abilitate.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Ciolacu declară că garantează că nu există filmări cu el în situaţii delicate.

"Am văzut ieri filmuleţul care a rulat pe internet. Nu mă pot pronunţa asupra veridicităţii şi autenticităţii filmării, aceasta fiind atribuţia instituţiilor abilitate şi a specialiştilor în domeniu. La sfârşitul filmării este menţionat şi numele meu în ceea ce pare un şantaj, motiv pentru care mă voi adresa instituţiilor abilitate. Cu siguranţă am fost menţionat tocmai pentru a fi atras în acest scandal, ca preşedinte al PSD Buzău. Garantez că nu există nici un fel de filmare cu mine!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Liderul social-democrat a mai scris că dacă se va dovedi implicarea unor colegi din PSD în instrumentarea acestui scandal va lua măsuri radicale, conform normelor de etică, indiferent de poziţia deţinută de aceştia. 

”Dar apariţia acestui material într-un an electoral, chiar înainte de campanie, mi se pare un atac mai mult decât josnic, iar cei care au distribuit această filmare vor trebui să răspundă conform legilor în vigoare, cu atât mai mult dacă se va dovedi a fi un fals. În situaţia în care sunt implicaţi oameni politici, aceştia nu mai au ce căuta în viaţa politică, din punctul meu de vedere. Dreptul la viaţă privată este unul garantat şi aşa trebuie să rămână! (…)Repet, daca cumva se va dovedi implicarea unor colegi din PSD, aceştia vor fi exclusi din partid, indiferent de poziţia deţinută, conform normelor de etică adoptate anul trecut. În acelaşi timp, vom întrerupe orice colaborare politică cu orice aliat al partidului, dacă se atestă faptul că stă la baza transmiterii înregistrării respective", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

La finalul mesajului, Marcel Ciolacu face apel către toţi colegii, către tot spectrul politic, ”să avem dezbateri pe proiecte, constructive. Aceasta este o abordare corectă, pe care o doresc şi o merită românii!”

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite