„Filmul este o făcătură“, spune Constantin Boşcodeală despre imaginile obscene apărute în presă

0
0

Edilul buzoian Constantin Boşcodeală a oferit propria explicaţie în ceea ce priveşte imaginile compromiţătoare făcute publice, marţi seară, în care acesta pare a fi protagonistul unor scene porno. Politicianul spune că înregistrarea este o făcătură şi că va face plângere la Parchet.

O înregistrare video compromiţătoare cu actualul primar al Buzăului, Constantin Boşcodeală (PSD), a fost trimisă pe email mai multor redacţii, de pe o adresă fictivă. Este vorba despre un filmuleţ de 15 minute, care pare a fi din 2012, în care edilul-şef din Buzău este într-o cameră de hotel alături de două tinere. 

În partea a doua a filmării, personajele apar întreţinând relaţii sexuale. Veridicitatea imaginilor este incertă, însă la prima vizionare asemănările sunt izbitoare. Înregistrările au fost realizate cu camere ascunse într-o cameră de hotel.

”Filmul este o făcătură. M-am consultat cu avocatul şi în cel mai scurt timp o să depun o plângere la Parchet. După părerea mea filmul este un şantaj şi nu pot să-mi dau seama cine l-a făcut”, a declarat Constantin Boşcodeală, miercuri dimineaţă. 

                                                                                                                    SURSA stiridebuzau.ro

CITEŞTE ŞI Răzbunare sau atac politic mizerabil, în an electoral

Filmul care a stat mai bine de trei ani într-un sertar bine ferecat a fost lansat în eter cu câteva luni înainte de alegerile locale şi parlamentare, cel mai probabil cu scopul de a-l compromite pe Boşcodeală şi a-l scoate pe linie moartă din politică. 

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite