Jucătoarele de la Handbal Municipal Buzău, învinse de CS Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Sala Dinamo din Capitală a găzduit ultimul meci din etapa cu numărul 22 a Diviziei A la handbal feminin. CS Dinamo a întâlnit gruparea Handbal Municipal Buzău, o partidă fără miză, cele două echipe fiind deja calificate la turneul de promovare în prima ligă.

Bucureştencele s-au impus fără probleme, cu scorul de 31-26. Etapa viitoare, Handbal Municipal Buzău va evolua în Sala sporturilor împotriva Ştiinţei Bucureşti. Partida va avea loc vineri, de la ora 17.00.

Federaţia Română de Handbal a decis ca turneul de baraj pentru Liga Naţională din acest an să se dispute la Sf. Gheorghe, în perioada 24-27 mai. Din Seria A sunt deja calificate Dinamo Bucureşti şi Handbal Muncipal Buzău, iar din Liga Naţională vor veni Danubius Galaţi şi Unirea Slobozia. 

În total vor fi şase echipe, cele deja menţionate, plus ocupantele locurilor 2 şi 3 din cealaltă serie a eşalonului secund. Echipa buzoiană va juca cu Danubius Galaţi sau Unirea Slobozia şi cu ocupanta locului 2 din Seria B, cel mai probabil Minaur Baia Mare. 

Turneul de promovare se va disputa într-o arenă nouă, cu 3.000 de locuri, care a costat 19 milioane de euro. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite