Întăriri la echipa din Crâng. Bobi Verdeş va juca la Gloria Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bobi Verdeş a mai evoluat de-a lungul carierei şi în Liga I  FOTO: Liga2.ro
Bobi Verdeş a mai evoluat de-a lungul carierei şi în Liga I  FOTO: Liga2.ro

Gloria Buzău s-a înţeles miercuri cu atacantul Bobi Verdeş, un jucător care a evoluat, în ultimele două sezoane, pentru Chindia Târgovişte, în Liga a II-a. Sub comanda lui Ion Viorel ar putea veni şi Răzvan Radu, ultima dată la Gloria Bistriţa.  „Vioară” se va baza în acest sezon şi pe doi jucători brazilieni cu experienţă.

Bobi Verdeş a mai evoluat de-a lungul carierei şi în Liga I, printre echipele trecute în CV-ul său numărându-se Pandurii Tg. Jiu, Universitatea Craiova, Progresul Bucureşti, Oţelul Galaţi, FC Argeş şi FCM Bacău. Jucătorul, în vârstă de 33 de ani, a şi efectuat miercuri un prim antrenament sub comanda lui Viorel Ion şi va debuta în tricoul Gloriei cu ocazia meciului amical de sâmbătă seară, din Crâng, cu Metaloglobus Bucureşti, care va începe la ora 20.00.

Un alt jucător fost la Chindia şi lansat de Şcoala „Gică Popescu”, mijlocaşul Mădălin Mihăescu, s-ar putea alătura, zilele următoare, lotului Gloriei, care de aseară se află într-un stagiu de pregătire la Sărata Monteoru. La echipa din Crâng este aşteptat Răzvan Radu. Ultima dată la Gloria Bistriţa, sezonul trecut, în Liga I, unde a fost titularizat aproape meci de meci de antrenorul Nae Manea, Radu ar putea reveni la echipa la care a mai evoluat în urmă cu patru ani.

Ion Viorel se mai poate baza şi  pe doi brazilieni, aduşi zilele trecute în Crâng. Este vorba despre Cacatao, care se află în România de câţiva ani, şi Vinicius, fotbalist care, sezonul trecut, a evoluat la Ceahlăul Piatra-Neamţ. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite