Gloria, învinsă la debutul în noua ediţie de campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gruparea din Crâng a debutat cu stângul în noul sezon  FOTO: FC Gloria Buzău
Gruparea din Crâng a debutat cu stângul în noul sezon  FOTO: FC Gloria Buzău

Debut cu stângul pentru echipa antrenată de Viorel Ion în noua ediţie de campionat. Gloria Buzău a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 2 - 1, de către Farul Constanţa.

Sâmbătă, Gloria a pierdut la limită în faţa formaţiei Farul Constanţa, cu scorul de 1 - 2. Primii care au deschis scorul au fost buzoienii, prin reuşita lui Cucu, care a înscris cu un şut de la 25 de metri. Oaspeţii au egalat în minutul 30, prin Florea, cele două echipe intrând la cabine la egalitate, scor 1 - 1. 

Cu 15 minute înainte de fluierul final, constănţenii s-au desprins pe tabelă, prin golul lui Silvăşan. 

Viorel Ion a început partida în următoarea formulă: Gherasim - Cucu, Dăniţă, Vlaicu, Agache, Mihăescu, Marcu, Puşcaşu, Voicu, Cocîrlă şi Verdeş. Au mai evoluat, introduşi pe teren în repriza a doua, jucătorii Gabriel Ion, Gabriel Bobe şi Marius Matei. 

Etapa viitoare, Gloria va întâlni, pe stadionul din Giuleşti, formaţia Rapid Bucureşti. Partida se va desfăşura sâmbătă, de la ora 21, şi va fi transmisă în direct de TVR 1. În etapa inaugurală, giuleştenii au remizat, scor 1 - 1, pe terenul celor de la ACS Berceni, golul oaspeţilor fiind marcat de Pancu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite