FOTO Parchezi aiurea, devii vedetă  pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzau

Ai grijă cum te comporţi în trafic şi mai ales cum îţi parchezi maşina, dacă nu vrei să ajungi de râsul internauţilor. Un grup de buzoieni a creat pe Facebook o comunitate unde publică fotografiile unor autoturisme parcate haotic, cu numerele de înmatriculare la vedere, postări care generează reacţii şi apostrofări din partea vizitatorilor grupului ”Ai parcat ca un bou”.

Străzile înguste ale municipiului Buzău au devenit neîncăpătoare pentru autoturismele care se înmulţesc de la un an la altul. Numărul insuficient de parcări dar şi educaţia deficitară îi fac pe unii şoferi să ignore minimele norme de conduită rutieră. 

Pe acest fond, câţiva tineri din Buzău au creat de curând o comunitate pe Facebook, menită să-i facă de râs pe şoferii indisciplinaţi din trafic. Dotaţi cu aparate de fotografiat, tinerii îi ”vânează” pe cei care îşi parchează maşinile haotic apoi publică instantaneele pe internet. 

Sunt deja zeci de fotografii cu maşini parcate în dreptul trecerilor de pietoni, care ocupă tot trotuarul, dar şi cadre surprinse din mers de alţi şoferi, în care apar autoturisme care circulă pe pe sens interzis ori fac depăşiri neregulamentare.

Nu scapă de vigilenţa fotografilor nici şoferii care ocupă locurile rezervate persoanelor cu dizabilităţi. Aproape fiecare fotografie generează imediat comentarii virulente din partea buzoienilor.

buzau
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite