Deputatul Cezar Preda: „Vitejii de la Bucureşti se fofilează toţi. Să vină aici şi să obţină rezultate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Preda a făcut declaraţii ironice la adresa liderilor PDL
Cezar Preda a făcut declaraţii ironice la adresa liderilor PDL

Replici ironice la adresa conducerii centrale a Partidului Democrat Liberal din partea deputatului Cezar Preda vizând neputinţa liderilor de la Bucureşti de a gestiona criza apărută la Buzău după demisia sa. Parlamentarul i-a vizat atât pe liderii de la centru ai PDL, cât şi pe liderii organizaţiilor judeţene din zona Ardealului, cu care a avut contre în ultima perioadă.

Acum două zile, a fost prezent la Buzău, pentru a rezolva probleme apărute în partid, însuşi Cătălin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidenţiale, fără niciun rezultat însă. În cadrul unei conferinţe de presă, Cezar Preda a afirmat că liderii de la centru ai partidului pur şi simplu „se fofilează” şi niciunul dintre eu nu ar dori să preia frâiele filialei până la organizarea de alegeri. 

"Vitejii de la Bucureşti se fofilează toţi. E uşor să spui de Buzău, dar îi invit pe cei din BPN care nu sunt şefi de organizaţii şi care vin din organizaţii puternice ale partidului să vină aici şi să obţină rezultate nemaipomenite. (...) Eu nu ştiu ce speră ei, treaba lor, decizia mea e clară, nu o să revin sub nicio formă, am treaba mea ca deputat şi voi sprijini partidul peste tot", a declarat Cezar Preda

Deputatul Cezar Preda şi-a dat demisia, la jumătatea săptămânii trecute, din funcţiile de vicepreşedinte al PDL la nivel naţional şi de preşedinte al PDL Buzău. Interimatul la conducerea PDL Buzău este asigurat, în continuare, de prim-vicepreşedintele filialei judeţene, Raul Florescu.

Citeşte şi: Părinţii vor sta acasă în prima zi de şcoală a copiilor. Este iniţiativa unui parlamentar buzoian

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite