Consiliul Judeţean a alocat 400.000 lei pentru festivităţile de Ziua Naţională a României şi pentru sărbătorile de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii judeţeni au aprobat, joi, în şedinţa ordinară, alocarea a 400.000 de lei pentru organizarea festivităţilor de Ziua Naţională şi pentru sărbătorile de iarnă. Suma este mai mare cu 50.000 lei faţă de cea alocată anul trecut, însă pentru sărbătorile din acest an sunt programate mai multe evenimente.

„Am primit chiar şi o scrisoare din partea Prefecturii Buzău să ajutăm din fonduri proprii armata pentru ca sărbătorile naţionale să se desfăşoare în condiţii normale. În afară de Ziua Naţională în luna decembrie avem şi alte evenimente, culturale să le spunem, care nu sunt prevăzute de acum, noi am discutat despre ele, vor fi tot felul de evenimente culturale, la instituţiile noastre. (...) Mie mi se pare un lucru firesc să facem acest lucru pentru că şi noi, autorităţile, trebuie să facem în aşa fel încât oamenii să se bucure de aceste sărbători. Vor fi acolo meşteri populari, copii, mai ales cei în nevoie vor primi anumite daruri, vor fi spectacole. De asemenea, actorii de origine buzoiană vor da câteva spectacole pentru buzoieni în această perioadă”, a declarat preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite