Comisia Centrală a Arbitrilor vrea să modernizeze Campusul pentru copii orfani de la Bisoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexndru Deaconu, şeful CCA, este iniţiatorul campaniei
Alexndru Deaconu, şeful CCA, este iniţiatorul campaniei

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) sprijină Fundaţia „Sfântul Sava” din Buzău, care ajută copiii aflaţi în dificultate, prin intermediul proiectului intitulat "Un pat pentru fiecare orfan". Acest proiect are ca scop renovarea şi dotarea Campusului pentru copii orfani de la Bisoca, unde, în fiecare an, sunt îngrijiţi peste 1.500 de copii orfani sau proveniţi din familii  cu situaţie materială dificilă.


Copiii au la dispoziţie de personal de supraveghere şi de cadre didactice ce au lansat programe de stimulare a capacităţii de dezvoltare. Campusul de la Bisoca, aflat în administrarea Fundaţiei „Sf. Sava”, a fost construit în urmă cu 18 ani, la iniţiativa preotului Mihail Milea, şi cuprinde două pavilioane cu etaj, o bisericuţă în stil maramureşean şi un foişor pentru activităţi educative, toate aceste facilităţi degradându-se în timp.

Cu fondurile strânse prin proiectul "Un pat pentru fiecare orfan", campusul va fi renovat, se vor schimba paturile, tâmplăria, băile etc., totul pentru ca cei mici să aibă parte de condiţii de cazare mai bune în fiecare vară.

"Împreună cu Fundaţia Sfântul Sava, ne dorim să aducem o mică bucurie în sufletele copiilor care au o situaţie dificilă. Comisia Centrală a Arbitrilor se va implica direct în strângerea de fonduri şi, mai mult, arbitri voluntari vor organiza în această vară activităţi sportive pentru copiii din tabără. Orice ajutor este binevenit în acest demers, care va face fericiţi peste 1.500 de copii nevoiaşi", a declarat Alexandru Deaconu, preşedintele CCA.

Donaţiile se pot face prin SMS la 8849 (în oricare dintre reţelele Orange, Vodafone sau Cosmote) sau direct în conturile: RO25 BRDE 100S V019 2161 1000 - B.R.D. Buzău în lei şi RO61 BRDE 100S V016 7548 1000 - B.R.D. Buzău pentru euro.

Campania de strângere de fonduri se va desfăşura până la 1 iunie 2013.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite