Cocoţat pe o scară şi cu un laţ de gât, un bărbat din Săpoca ameninţa că se sinucide. UPDATE Intervenţia s-a încheiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
spanzurat spanzuratoare copac

Mai mulţi poliţişti, pompieri, cadre medicale şi un negociator de la IPJ au fost mobilizaţi la locuinţa unui bărbat din comuna Săpoca, sat Valea Puţului, care ameninţa că se va sinucide. Localnicul s-a retras într-o magazie a gospodăriei, şi-a pus un laţ de gât, a urcat pe o scară şi ameninţă că se va spânzura. Intervenţia a durat aproape trei ore.

UPDATE Acţiunea de salvare a bărbatului care a ameninţat că se spânzură s-a încheiat cu succes. Potrivit Poliţiei, cetăţeanul din Săpoca a fost imobilizat fără a suferi vătămări. 

La faţa locului au acţionat poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Mărăcineni, un negociator şi poliţişti din cadrul IPJ Buzău-Serviciul pentru Acţiuni Speciale, precum şi echipaje din cadrul ISU Buzau şi SAJ. Pompierii, Poliţia şi Ambulanţa au fost solicitate să intervină de urgenţă la Săpoca, acolo unde un localnic ameninţă că îşi va lua viaţa. 

ŞTIREA INIŢIALĂ Bărbatul s-a urcat pe o scară cu o funie de gât agăţată de o grindă a acoperişului şi ameninţă că se sinucide.

Potrivit localnicilor, bărbatul, în vârstă de 64 de ani, are o problemă de sănătate şi pentru că se simţea rău familia ar fi solicitat Ambulanţa. Criza s-a declanşat în momentul în care salvarea a ajuns la locuinţa familiei pentru a-l prelua pe pacient.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, la faţa locului a fost trimis şi un negociator din cadrul IPJ.

Ştire în curs de actualizare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite