Cinci tenismeni de la CSM Buzău, la Naţionalele de juniori II

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De vineri până duminică, Sala sporturilor din municipiul Bistriţa va găzdui Campionatul Naţional Individual rezervat tenismenilor juniori II, eveniment organizat de Federaţia Română de Tenis de Masă. La startul competiţiei se vor afla şi cinci sportivi de la secţia de masă a Clubului Sportiv Municipal Buzău.

La turneul de la Bistriţa vor face deplasarea tenismenii Eduard Ionescu, Andrei Miron, la întrecerea băieţilor, şi Iulia Săpungiu, Irina Rus şi Andra Murea, la competiţia fetelor. 

Din păcate, nu va putea participa la naţionalele de juniori II cel mai promiţător tânăr tenismen buzoian, Bogdan Poteraş, care a ratat deplasarea în Ardeal din cauza unei accidentări.

  

Obiectivul delegaţiei buzoiene este cucerirea m[car a unei medalii,  asta în condiţiile în care toţi sportivii buzoieni fac parte dintr-o categorie inferioară de vârstă faţă de majoritatea concurenţilor.

La startul competiţiei se vor afla cei mai promiţători tineri tenismeni din ţară. Competiţia a demarat astăzi cu faza grupelor, mâine vor avea loc întrecerile la dublu şi dublu mixt iar duminică, sunt programate semifinalele şi finalele competiţiei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite