Biciclist de 16 ani, spulberat de un autoturism, pe un drum din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva adevarul.ro
Foto arhiva adevarul.ro

Traficul auto este dirijat pe Drumul Judeţean 100H, în Tisau, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o bicicletă.

Victima este un adolescent de 16 ani care se deplasa pe bicicletă, pe contrasens, apărând brusc în faţa şoferului, spun martorii.

Coliziunea a fost frontală, biciclistul suferind răni grave. În momentul apelului la 112, adolescentul rănit era conştient.    

În timp ce conducea autoturismul pe DJ 100H din direcţia Hales către Buzău, ajuns la intersecţia cu DJ 203G, la intrare în localitatea Valea Salciilor, un şofer de 51 de ani din Berca a surprins şi accidentat un biciclist în vârstă de 16 ani, din Tisau, care s-ar fi deplasat pe contrasens spre Haleş.

Accidentul s-a soldat cu rănirea biciclistului, care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Victima a ajuns în stare foarte gravă la Urgenţele Spitalului Judeţean. A suferit un politraumatism prin accident rutier, cu TCC grav. 

”Adolescentul a fost intubat, este stabil hemodinamic şi respirator. Medicii au hotărât să fie transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală”, rpecizează reprezentanţii SJU Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite