Ajutoare de la Primărie, în prag de Sărbători, pentru buzoienii săraci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din meniul de sărbători nu vor lipsi bucatele tradiţionale                                              FOTO: Iulian Bunilă
Din meniul de sărbători nu vor lipsi bucatele tradiţionale                                              FOTO: Iulian Bunilă

Primăria Buzău a acordat şi în acest an ajutoare în prag de sărbători, familiilor nevoiaşe din municipiu. Atât pentru Crăciun, cât şi pentru Anul Nou, municipalitatea a distribuit sute de pachete cu alimente.


Nu mai puţin de 300 de familii nevoiaşe din municipiul Buzău au primit de la Primărie pachete cu alimente, fiecare în valoare de 300 de lei.

De asemenea, la Cantina Socială, nu mai puţin de 552 de persoane înregistrate în evidenţe vor beneficia de produse alimentare atât pentru Crăciun, cât şi pentru Anul Nou. Potrivit directorului instituţiei, Doru Crăciun, ca în fiecare an, nu vor lipsi bucatele tradiţionale pentru că, de Sărbători, municipalitatea a decis să majoreze valoarea alocaţiei zilnice, de la 7,5 lei la 25 de lei.

Meniul de sărbători la Cantina de Ajutor Social va unul mai bogat faţă de cel primit într-o zi obişnuită. Ca şi anul trecut, vor beneficia de o masă caldă, băuturi răcoritoare şi bucate tradiţionale sărbătorilor de iarnă.

Totodată, zilele trecute, au fost distribuite 350 de pachete cu alimente copiilor nevoiaşi din oraş.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite