Adolescent de 16 ani, din Tulcea, hoţ din locuinţe la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din judeţul Tulcea, a fost reţinut vineri de către poliţiştii buzoeni. Tânărul este suspectat că este autorul a patru furturi din apartamente de pe raza municipiului Buzău. Tânărul a fost introdus în arestul IPJ Buzău, împotriva lui fiind începută urmărirea penală.

Adolescentul este suspectat că, în perioada 2 - 21 iulie, a comis patru furturi din apartamente situate la parterul unor blocuri din oraşul Buzău. Tulceanul a pătruns în apartamente prin escaladarea geamului. Înainte de a pătrunde în locuinţele vizate, suspectul se asigura că nu era nimeni acasă.

Prejudiciul total, constând în bani şi bijuterii, a fost estimat de către păgubiţi la aproximativ 22.600 de lei. Faptele figurau în evidenţe cu autor necunoscut.

Suspectul a fost condus de poliţişti la sediul Poliţiei municipiului Buzău, împotriva lui fiind începută urmărirea penală. El a fost reţinut şi se află acum în arestul IPJ Buzău.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Buzău continuă cercetările, în vederea documentării întregii lui activităţi infracţionale.

Citeşte şi: Patru fraţi dintr-o comună buzoiană, cercetaţi de poliţişti pentru trafic de persoane. Trimiteau bătrâni la cerşit în Franţa

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite