Un tânăr bihorean a ajuns în arestul IPJ după ce a furat mai multe bunuri dintr-un apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat suspectat de violare de domiciliu şi furt din locuinţă a fost reţinut de poliţiştii orădeni şi arestat preventiv de magistraţi pentru 29 de zile. El ar fi intrat într-un apartament din Oradea de unde a sustras mai multe bunuri.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Oradea, sub cooordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au efectuat o percheziţie domiciliară într-un imobil din localitatea bihoreană Săcueni pentru probarea activităţii infracţionale a unui localnic suspectat de comiterea  infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat.

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, din Săcueni este suspectat de poliţiştii orădeni că, în cursul zilei de 1 iulie a.c., ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil din Oradea şi ar fi sustras două laptop-uri, un telefon mobil, diverse bijuterii şi sume de bani. Prejudiciul provocat astfel este de 15.000 lei, acesta fiind recuperat în proporţie de 50 % de poliţiştii orădeni.

“Suspectul a fost reţinut de poliţiştii orădeni în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Bihor. Acesta a fost prezentat la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au emis faţă de acesta un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile” a precizat Alina Dinu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Bihor.  

        

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite