8,24 milioane de lei, suma alocată de Guvern pentru repararea drumurilor din judeţul Buzău distruse de inundaţiile din vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul a alocat judeţului Buzău, din fondul de intervenţie pentru calamităţi, suma de 8,24 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţiile din vară, aproape jumătate din sumă urmând să ajungă la Consiliul Judeţean.

Mai exact, Consiliul Judeţean va primi 3,7 milioane de lei, bani cu care vor fi reabilitate 13 drumuri judeţene din opt comune şi din oraşul Nehoiu. Tronsoanele judeţene care vor fi reabilitate cu bani de la Guvern, prin Consiliul Judeţean, sunt pe raza comunelor Valea Salciei, Lopătari, Tisău, Berca, Merei, Buda, Blăjani şi Brăeşti.

Restul banilor vor fi alocaţi direct comunelor. 2,57 de milioane de lei este suma ce va fi alocată comunei Berca, bani cu care va fi refăcut drumul care duce spre Mănăstirea Răteşti. 

De asemenea, vor mai primi bani prin alocare directă 17 comune, între care se află Pănătău, Săgeata, Chiojdu, Cislău, Săpoca, Grebănu, Cernăteşti, Zărneşti şi Topliceni.

Citeşte şi: Se putea şi mai bine. Investiţii în Buzău de 53 de milioane de euro, prin Regio

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite