Zeci de construcţii din Sectorul 6 au fost demolate. Proprietarii nu aveau autorizaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 6 a anunţat că 19 construcţii provizorii cu destinaţie comercială amplasate în apropierea Bulevardului Constructorilor, Calea Crângaşi şi Şoseaua Virtuţii au fost dezafectate.

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6– Serviciul Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal, alături de mai multe echipe ale Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, au început, miercuri, demolarea cabinelor din lemn şi a construcţiilor care nu deţineau avize de amplasare, autorizaţii de construire sau autorizaţii de funcţionare eliberate de Primăria Sectorului 6.

Dezafectarea acestora a fost făcută în urma somaţiilor aplicate celor vizaţi de către inspectorii din cadrul primăriei. Totodată, au fost efectuate şi acţiuni de igienizare şi salubrizare a zonei.

„Ori de câte ori va fi nevoie, se va interveni acolo unde există nereguli. Acţiunea de dezafectare a celor 19 construcţii derivă din lipsa avizelor şi a autorizaţiilor de construire şi funcţionare, precum şi a nerespectării cerinţelor de întreţinere a zonei”, a declarat primarul Sectorul 6, Rareş Mănescu.

Pe aceeaşi temă:

Nicuşor Dan: Guvernul României încurajează haosul urbanistic deja existent. Câţi oameni dau autorizaţiile de construcţie în Bucureşti şi Ilfov

Bucureştenii din Sectorul 6 al Capitalei, afectaţi de criza financiară. Cu cât au construit mai puţin anul acesta

Zeci de construcţii provizorii au fost dezafectate în sectorul 6. Două locuinţe amenajate de oamenii străzii au fost dărâmate

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite