Vreme neobișnuit de caldă în Capitală. Avertismentul meteorologilor

0
Publicat:

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru București, oferind informații suplimentare cu privire la vremea neobișnuit de caldă pentru această perioadă.

Bucureștenii se pot bucura de vremea caldă, pentru luna februarie FOTO Arhivă
Bucureștenii se pot bucura de vremea caldă, pentru luna februarie FOTO Arhivă

Astfel, în intervalul 4 februarie, ora 14:00 – 5 februarie, ora 08:00, se preconizează că vremea în Capitală va aduce temperaturi cu mult peste media lunii februarie. Cu toate acestea, vântul va avea intensificări semnificative, în special pe timpul nopții.

Maxime de până la 17 grade Celsius

Temperatura maximă estimată va atinge între 13 și 14 grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între 3 și 5 grade Celsius. Cerul va fi variabil, însă vântul va juca un rol important în evoluția condițiilor meteorologice, intensificându-se treptat, cu precădere la orele serii și ale nopții, când va atinge viteze de 40 – 50 km/h.

Ulterior, în intervalul 5 februarie, ora 08:00 – 5 februarie, ora 22:00, vremea va rămâne caracterizată prin vânt puternic dar, surprinzător pentru această dată calendaristică, deosebit de caldă. Cerul se va acoperi temporar de nori, iar vântul va continua să sufle cu intensificări, cu viteze, în general, de 50 – 55 km/h.

Chiar și așa, temperatura maximă se va menține în jurul valorii de 17 grade Celsius.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite