Un tânăr din Bucureşti a fost reţinut de poliţie după ce şi-a agresat fosta iubită şi i-a furat maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Costel Crângan
FOTO Costel Crângan

Un tânăr de 23 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut de poliţie după ce şi-a agresat fosta iubită şi i-a furat maşina. Acesta a încercat să repare fosta relaţie printr-o discuţie cu tânăra de 26 de ani, dar nu au ajuns la un numitor comun şi a devenit violent.

Tânăra s-a ascuns într-o benzinărie din Sectorul 1, de frica agresorului. Ulterior, băiatul a lovit maşina pe care fata o avea în parcare, lăsând urme pe parbriz. Acest lucru nu l-a împiedicat pe bărbat să fure maşina femeii de la faţa locului.

Poliţiştii de la Secţia 4 au reuşit să-l captureze în timp record pe bărbatul de 23 de ani, care a fost reţinut şi pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infraţiuni, în condiţiile în care ancheta a scos la iveală că el nu posedă permis de conducere şi avea şi o alcoolemie de 0,09 la mie, conform ObservatorNews.

Tânărul de 23 de ani este acuzat acum, în mod oficial, de violenţă în familie, distrugere, conducere de autoturism fără a poseda permis de conducere şi conducere de autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ancheta în acest caz continuă, existând posibilitatea ca agresorul să fie prezentat magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite