Un bărbat care și-a înjunghiat concubina amenință că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc din Sectorul 1 al Capitalei. Care este starea femeii. Bărbatul a fost capturat de forțele speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care și-a înjunghiat concubina și a rănit o altă femeie care a intervenit în scandal amenință că se aruncă de la etajul opt al unui bloc de locuințe din Sectorul 1 al Capitalei. La fața locului au solicitați negociatorii din cadrul Poliției Capitalei, iar în final omul a fost capturat.

negociator politie jpg

UPDATE În urma activităților specifice, bărbatul a fost imobilizat de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale -Poliția Capitalei și SIAS-IGPR. În urma intervenției nu au rezultat victime, bărbatul urmând a fi condus la sediul Poliției, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Știrea inițială

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Capitalei, duminică seară, polițiștii din Sectorul 1 au fost sesizați cu privire la faptul că, în timp ce se aflau într-un apartament, situat la etajul 8 al unui bloc de locuințe, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înțepător.

În sprijinul victimei a intervenit o altă femeie, cunoștință a celor doi concubini, care ar fi fost lovită de către bărbat și a fost rănită nivelul antebrațului. La momentul agresiunii, în apartament se mai aflau și doi copii, fiica concubinei, în vârstă de 9 ani, și fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani, anunță Poliția. Ulterior, ambele femei, împreună cu cei doi minori, au părăsit apartamentul.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 1, care au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajelor de prim-ajutor. Femeia înjunghiată a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Cea de-a doua victimă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul s-a închis în interior și amenință că se aruncă de la etaj. La fața locului au fost solicitați negociatorii din cadrul Poliției Capitalei, iar pentru sprijin pompieri din cadrul ISU-BIF și echipaje din cadrul SABIF sunt de asemenea prezente.

În urma evenimentului a fost deschis un dosar penal, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri-DGPMB.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite