Tren CFR, blocat la plecarea spre Aeroportul Otopeni. Pasagerii, în pericol de a-și pierde zborurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident nefericit a avut loc vineri dimineață pe ruta trenului ce leagă Gara de Nord de aeroportul Otopeni. Trenul a rămas blocat între stațiile Pajura și Mogoșoaia din cauza unei defecțiuni tehnice, punând în pericol călătoriile celor care se grăbeau să ajungă la aeroport.

Trenul CFR care merge către aeroport FOTO Shutterstock
Trenul CFR care merge către aeroport FOTO Shutterstock

Conform informațiilor furnizate de Compania Națională de Căi Ferate (CFR) SA, automotorul 7038 care circulă între București Nord și Urziceni a avut o defecțiune la ora 08:38, rămânând blocat între stațiile menționate anterior.

Situația a afectat și trenurile R 7915 (București - Aeroport) și R 10108 (Aeroport - București Nord), care au fost nevoite să staționeze temporar în Pajura, respectiv Mogoșoaia.

Această întârziere a provocat disconfort și stres pasagerilor, în special celor care aveau zboruri programate. Întârzierea a afectat atât pasagerii care se deplasau pe ruta Gara de Nord - Aeroport, cât și retur.

Ambele trenuri au avut întârzieri de o oră și jumătate, potrivit informațiilor transmise de Digi 24.

CFR SA a transmis scuze călătorilor afectați și a asigurat că personalul feroviar se implică activ în remedierea situației și restabilirea traficului în cel mai scurt timp posibil.

„Adresăm scuzele necesare călătorilor şi îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Bucureşti asigură suportul tehnic necesar operatorului naţional CFR Călători pentru remedierea situaţiei şi restabilirea traficului, spre şi dinspre Aeroport, în condiţii normale, în cel mai scurt timp”, este mesajul CFR SA.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite