Tramvaiele liniei 41 vor circula în noaptea de Înviere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvaiul 41 va circula în noaptea de Îniviere.
Tramvaiul 41 va circula în noaptea de Îniviere.

Tramvaiele liniei 41 vor circula la un interval de 35 de minute în noaptea de Înviere, iar tramvaiele liniei 1/10 vor funcţiona după programul perioadei de noapte, a decis Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

Programul de circulaţie a tuturor liniilor revine la normal  în perioada Sărbătorilor Pascale. Astfel, intervalul de succedare între două vehicule consecutive va fi mai mic, aşa cum era înaintea măsurilor de limitare a circulaţiei pe raza administrativă a Capitalei.

Din 4 mai 2021, linia 327 ăşi va relua activitatea între terminalele „Şcoala 127 - Şcoala 141”, odată cu reluarea cursurilor la învăţământul preuniversitar.

În plus, linia regională R459 va circula pe un traseu modificat în zona staţiei de metrou Aurel Vlaicu, şi anume schimbând sensul de parcurs al autobuzelor, pentru a evita întârzierile în trafic.

Astfel, de la intersecţia Bd. Pipera cu Şos. Bucureşti Nord, autobuzele care vin dinspre Tunari vor circula pe Şos. Bucureşti Nord, Şos. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, str. Gara Herăstrău, Şos. Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, terminal 'Aurel Vlaicu', cu întoarcere pe Şos. Pipera, Bd. Pipera şi apoi traseul de bază, conform Agerpres.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite