UPDATE Tablete de 100.000 de lei, furate dintr-o școală din Sectorul 4 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri, de 18 și 21 de ani, au fost reținuți de polițiști după ce au furat tablete în valaore de 100.000 de lei de la o școală din Capitală. Este vorba despre Școala Gimnazială „George Bacovia”, din Sectorul 4.

UPDATE

„În urma prezentării la instanță a celor doi, față de tânărul în vârstă de 18 ani a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, iar față de cel în vârstă de 21 de ani, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, a transmis Poliția Capitalei.

Știre inițială

„Poliţiști din cadrul Secţiei 16 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 22/23 iulie 2023, din interiorul unei școli din Sectorul 4, ar fi fost sustrase 71 de tablete. În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către un bărbat, în vârstă de 18 ani, care ar fi fost ajutat de către un alt bărbat, în vârstă de 21 de ani”, a transmis Poliția Capitalei, marți, 1 august.

Până în prezent, au fost recuperate 12 din cele 71 de tablete. De asemenea, surse judiciare au precizat pentru „Adevărul” că tânărul de 18 ani a intrat în școală și a sustras tabletele, iar cel de 21 de ani l-a așteptat afară.

Foto: Captură de ecran / Filmare de pe camera de supraveghere
Foto: Captură de ecran / Filmare de pe camera de supraveghere

Tinerii au fost surprinși pe camerele de supraveghere montate în unitatea școlară.

„În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, a mai anunțat Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Secția 16 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 pentru infracţiunile de furt calificat și complicitate la furt calificat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite