Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie rămân după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi oameni de afaceri vor rămâne în arest preventiv pentru perioada în care vor fi judecaţi pentru şantaj împotriva managerului Realitatea TV, Sebastian Ghiţă. Decizia a fost luată astăzi de Tribunalul Bucureşti. După ce Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar şi-au susţinut cauza în faţa magistraţilor, aceştia au luat decizia definitivă.

Sorin Ovidiu Vîntu a avut ocazia să-şi spună povestea care să îi convingă pe magistraţii să îl lase liber. Omul de afaceri a amintit despre o mare parte dintre realizările sale, accentuând pe faptul că a fost implicat într-o serie de proiecte sociale şi că acest lucru dovedeşte că nu este, aşa cum e caracterizat în presă , "un infractor sinistru".

Soarta lui Vîntu va fi judecată la Buftea

EXCLUSIV Ghiţă despre arestarea lui Vîntu: „Diferenţa dintre România şi Norvegia este că în România a dispărut demult elanul“

Ion Ilie Cezar a negat, în faţa magistraţilor, că ar fi încercat să îl şantajeze pe managerul postului de televiziune Realitatea Tv. Mai mult, acesta a susţinut că între el şi Sebastian ghiţă exista o relaţie de prietenie şi că toate interceptările de la dosar au fost selectate pentru a-l transforma într-un şantajist.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite