Scandal în trafic. Doi tineri cu BMW au blocat un Logan şi l-au distrus cu o crosă de golf, în Capitală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Captură Video
Foto Captură Video

Doi tineri au făcut scandal în traficul din Capitală. Aceştia au blocat o maşină marca Dacia Logan şi au lovit-o cu picioarele şi o crosă de golf, fără ca victima aflată la volan să reacţioneze. Scenele violente au fost filmate de un alt şofer şi postate pe reţelele sociale.

UPDATE 2: „In urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani.

Acesta îşi rezervă dreptul de depune plângere, în termenul legal.

Cercetările sunt continuate, din oficiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe”, au decarat reprezentanţii Poliţiei.

UPDATE 1: „În seara de 20.06.2021, Direcţia Generală de Poliţiei a Municipiului Bucureşti - Secţia 7 Poliţie s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

În fapt, in jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă maşină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoţea a lovit, acelaşi autoturism cu piciorul.

Cercetările vizează identificarea tuturor persoanelor implicate şi aplicarea măsurilor legale.”, a transmis Poliţia Capitalei.

Conform imaginilor postate pe pagina de Facebook a Sindicatului poliţiştilor Europol, maşina în care se aflau agresorii, o femeie şi un bărbat, a blocat autoturismul victimei în mijlocul străzii.

„Dă pe afară "civilizaţia" pe străzile din Bucureşti. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent şi pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecţie de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să ştim care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf şi aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei maşinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească şi pe şofer, cu multă violenţă. Evident, şi partenera lui îl sprijină şi aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, aşa cum se învaţă pe centură atunci când clientul nu îţi plăteşte serviciile”, scrie pe pagina de Facebook a Europol.

Potrivit Europol, agresorul va fi cercetat în stare de libertate.

„Imaginile video ne-au fost transmise de un şofer care voia să se facă util şi să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliţia să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educaţie şi degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de faţă, pentru că şoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii şi nici nu este vreun "activist", cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, mai scrie pe pagina Sindicatului Europol.

VIDEO Incidentul din Capitală

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite