Prefectul Capitalei despre restricţiile impuse în Sectorul 5: Primarul nu are cum să schimbe programul magazinelor. Se face o analiză de legalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Capitalei a spus, referitor la măsurile luate de primarul Sectorului 5, că astfel de demersuri nu fac altceva decât să creeze confuzie Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Prefectul Capitalei a spus, referitor la măsurile luate de primarul Sectorului 5, că astfel de demersuri nu fac altceva decât să creeze confuzie Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Restricţiile din Sectorul 5 trebuiau luate de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, atrage atenţia prefectul Capitalei, Alin Stoica. El spune că primarul Sectorului 5 nu poate schimba programul magazinelor, mall-urilor şi centrelor comerciale.

„Din punct de vedere decizional, astfel de lucruri ar trebui luate în Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, dar nu am văzut o astfel de decizie, ci am văzut o decizie a primarului şi urmează să verificăm legalitatea ei”, a declarat prefectul Capitalei Alin Stoica.

Totodată, el a mai spus că astfel de măsuri ar putea induce confuzie în rândul oamenilor, mai ales că urmează să se ia măsuri la nivel guvernamental, ce ar putea viza atât Capitala cât şi o parte din Ilfov.

„Dar pe lângă lucrul acesta, cred că poate să inducă confuzie faptul că urmează să fie luate nişte măsuri la nivel guvernamental pe care noi le vom aplica în mod unitar pe Bucureşti sau poate ideal ar fi pe o arie mai extinsă, Bucureşti, plus o parte din Ilfov, şi astfel de demersuri nu fac altceva decât să creeze un pic de confuzie, dar vom lucra pentru informarea oamenilor”, a declarat prefectul Capitalei.

Primăria Sectorului 5 a anunţat azi că în timpul săptămânii mall-urile, hypermarketurile, supermarketurile, terasele, service-urile auto, spălătoriile etc. vor fi deschise între orele 07.00 – 19.00.

    

București


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri