Poliţiştii au destructurat o reţea din Sectorul 6 care pirata CD-uri şi DVD-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii bucureşteni au descins la patru adrese din Sectorul 6 al Capitalei, pentru destructurarea unei grupări specializate în multiplicarea ilegală a CD-urilor şi DVD-urilor.

Poliţiştii îi filau pe suspecţi de mai mult timp şi au demarat acţiunea împotriva lor după ce au primit informaţii că aceştia foloseau aparatura dintr-un studio de înregistrări din Bucureşti pentru multiplicarea şi distribuirea mai multor CD-uri şi DVD-uri.

Poliţiştii îi bănuiesc pe suspecţi că nu au trecut aceste operaţiuni în evidenţele contabile ale studioului de înregistrări, neplătind astfel taxele şi impozitele datorate bugetului de stat.

Potrivit anchetatorilor care se ocupă de acest caz, prejudiciul adus de această reţea bugetului de stat depăşeşte 200.000 de lei.

„Acţiunea a fost demarată în baza datelor şi informaţiilor deţinute de către poliţiştii bucureşteni cu privire la faptul că persoanele implicate multiplicau, în cadrul unui studiou de înregistrări ce funcţiona ilegal, fără a avea drepturi de autor, unităţi optice de tip CD şi DVD, pe care le comercializau ulterior“, au precizat anchetatorii.

Acţiunea este coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite