Policlinica MAI este anchetată pentru eliberarea avizului medical cu care agentul Vlădan a obţinut arma crimei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corpul de Control al Ministerului de Interne face verificări la Policlinica MAI. Criminalul din Dorobanţi era ambulanţier la Policlinică şi tot de aici luase adeverinţă medicală pentru permisul de port-armă.

Alina Ienciu, purtătorul de cuvânt al Ministerului Administraţiei şi Internelor, a confirmat pentru bucuresti.adevarul.ro că, în acest moment, se face o anchetă la Policlina unde criminalul era angajat pentru a afla dacă există nereguli în privinţa avizului medical.

Miercuri, în a treia zi de la masacrul din salonul de coafură Perla din centrul Bucureştiului, angajaţii au venit la serviciu pentru a face curat. Oamenii au povestit că în urma tragediei cu opt oameni împuşcaţi a rămas dezastru. 

Aproape în permanenţă cu uşa salonului încuiată, angajaţii au venit miercuri la coafor pentru a şterge urmele masacrului şi a se pregăti să îşi reînceapă activitatea. Asta după ce, în primele două zile de la tragedie, locaţia a fost împânzită de oamenii legii. Citeşte AICI portretul-robot al poliţistului asasin şi despre internarea lui la Psihiatrie, în 2010! şi Cum a ajuns poliţist asasinul care a executat opt oameni: promovat de la şofer la agent pe criterii politice!

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

„Marţi după-amiază mai erau încă pe jos urme din creierul femeii împuşcate în cap“, a spus una dintre femeile care au ajutat la curăţenie.


Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!

Imagini de la locul măcelului

Cel mai probabil, salonul va fi redeschis în două săptâmâni, când va fi terminată curăţenia. Nebunia a început luni, când poliţistul Gheorghe Vlădan, orbit de gelozie, a mers la salonul Perla unde lucra soţia sa, şi a împuşcat opt oameni. Soţia, Florina, şi o colegă de serviciu au murit imediat. Alte şase persoane au ajuns la spital, după ce Vlădan le-a împuşcat în mâini, piciaore sau abdomen. Citeşte AICI totul despre viaţa privată a poliţistului Gheorghe Vlădan şi despre divorţul intentat de soţia sa, Florina.

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan!

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

Bogdan Cristian, fiul lui Gheorghe Vlădan, agentul care a împuşcat opt oameni în coaforul Perla din Bucureşti, a mers astăzi la capela Institutului Naţional de Medicină Legală. Citeşte AICI cum a avut loc masacrul de la coafor!



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la întâlnirea dintre fiu şi tatăl-criminal!

CUTREMUR ÎN POLIŢIE A treia propunere a ministrului Berca pentru şefia Poliţiei Capitalei este Lucian Guran, schimbat în 2011 din aceeaşi funcţie

Fiul asasinului îşi plânge mama

După trei zile de coşmar, Bogdan Cristian Vlădan a reuşit să ajungă lângă sicriul mamei sale, depus la capela INML. Însoţit de prieteni şi de rude, tânărul, în vârstă de 24 de ani, şi-a plâns mama minute întregi. EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

Poliţistul criminal Gheorghe Vlădan a ieşit acoperit pe cap de la audieri

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Până miercuri, cadavrul femeii a fost la morgă pentru necropsie. A fost mutat la capela instituţiei iar mâine va fi dus în satul Habud din Prahova, locul de naştere al Florinei, unde femeia va fi înmormântată.

Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu Bogdan Cristian Vlădan!

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite