Poliția Capitalei a prezentat „ținuta de vară” a Brigăzii Rutiere. Reacția șoferilor: „Inutile în oraș”

0
Publicat:

Poliția Capitalei a prezentat public noile dotări ale Brigăzii Rutiere: trei Can-Am Spyder F3. Reacția șoferilor nu a întârziat.

Can-Am Spyder F3 FOTO: Poliția Capitalei
Can-Am Spyder F3 FOTO: Poliția Capitalei

„Știți momentele acelea când urcăm hainele groase în pod ca să facem loc hainelor de vară?Ei bine, colegii noștri de la Brigada Rutieră au trecut la echipamentul de vară. Și nu, nu ne referim la ținută. Ei au ceva mai frumos”, scrie Poliția Capitalei pe contul oficial de Facebook. 

Poliția a postat și o fotografie cu „ținuta de vară”.

„De azi (26 mai n.red.) ies în trafic nu pe două roți, ci pe trei! Reprezentații Euronautica International Srl „ne-au echipat” cu 3 Can-Am Spyder F3 pentru flota Brigăzii Rutiere București”.

Polițiștii bucureșteni au și un sfat pentru șoferii care o să vadă noile achiziții pe stradă: „Știm că sunt frumoase, dar să nu întoarceți capul după ele. Fiți atenți la drum. Nu vrem să pățiți ceva”.

Reacțiile șoferilor

Postarea Poliției Capitalei a adunat câteva zeci de comentarii din partea șoferilor. Dacă unii salută noile Can-Am Spyder F3, alții spun că sunt inutile. 

„Acele vehicule - numite CanAm - costă aproape dublu față de un Logan! Acele vehicule sunt de 10x mai impractice comparativ cu un Logan! În plus, au fix aceeași amprentă la sol ca o mașină cat. B. Nu poți stoca nimic, nu ai portbagaj și eventualul arestat unde îl țineți? Acele vehicule sunt un moft pentru băieții de bani gata, nu pentru oamenii sănătoși la cap”, spune un comentator. 

„Inutile în oraș. Mai bune erau motocicletele”, spune altcineva. 

„Biciclete nu băgați?”, întreabă un alt șofer. 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite